Facebook

Beoordelingen van Wok4All Rotterdam

Recente recensies van Wok4All Rotterdam

5 sterren na 25 reviews

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd. Maar jammer dat de online bestellingen niet doorkomen en dat ik daar alsnog moet wachten

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Helaas was bij het ophaalmoment mijn online bestelling niet doorgekomen waardoor alles ter plekke nog gemaakt moest worden. Dat is jammer als je haast hebt. Eten was heerlijk aanrader

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere wok snel bezorgd echt een aanrader

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok was goed alleen er was iets te veel van de zoet/zure woksaus gebruikt. Waardoor dat overheerste in het gerecht. Loumoias waren nog lekker krokant bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik laat bezorgen normaal haal ik het zelf op de kwaliteit is zoals gewoonlijk heel goed alleen een uur en een kwartier is wel een lange bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel het retauranr hier om de hoek zit.. was t voorgerecht niet warm toen t werd bezorgd. Verder t hoofdgerecnt (wok) wel lekker maar voor t geld heb ik graag warm eten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

lkkkkrrrrrr

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 wok bakken besteld. Erg weinig groente en kip. Als extra had ik garnalen, maar had er maar 3 in ieder bakje. Het was eerder een bak vol rijst met een sausje erbij. Erg jammer, want had er na zo een lange tijd erg veel trek in. De bezorger was top! Erg vriendelijk. Wij hadden een frisdrank besteld maar deze niet gekregen. De bezorger is teruggegaan en deze weer bezorgd. Met een extra blikje erbij. Erg attent van hem! Hij excuseerde zich nogmaals. Dus een top bezorger! Nu nog de kwaliteit omhoog van het eten en leveren zoals besteld is, dan is het weer goed.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en supersnel bezorgd!! Ook Aangegeven dat ik 2 sauzen door elkaar heen wilde en ook prima weer in orde gebracht! Aanrader voor iedereen! ;)

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goede kwaliteit en goed warm geleverd vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en het was dit keer niet koud 👍

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had twee boxen besteld maar er was 1 van die koud

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Duurde te lang, bestelling was niet aangekomen soort van. Maar eten was ok.

Reactie van Wok4All:Excuses voor de wat latere levering, helaas kan dat soms wat uitlopen in de spitstijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en warm gebracht . Berzorger was heel beleefd

Reactie van Wok4All:Dank u voor de goede beoordeling!

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker en gezond eten (bruine rijst) en snel klaar. Wij komen vaker!

Reactie van Wok4All:Fijn dat het u gesmaakt heeft!

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en supersnel bezorgd

Reactie van Wok4All:Fijn dat u ervan genoten heeft :)

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkerste wok in rotterdam. als wij zin hebben in wok wordt het altijd wok4all. 1 minpuntje. ik heb vaker wensen doorgegeven of extra vlees erbij besteld en dan wordt er niet altijd wat mee gedaan helaas.

Reactie van Wok4All:Daar doen we het voor ghizlane. Wij zullen voortaan beter opletten bij de extra's. Belt u volgende keer zeker naar de zaak als dat ooit voor komt.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden! Warm gegeten en was lekker!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed en warm

Reactie van Wok4All:Top dat het u goed heeft gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals altijd! Jammer dag het verkeerde drankje erbij is afgegeven!

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag een online bestelling geplaatst, extra garnalen besteld. Tot mijn ongenoegen zat deze er echter niet bij, terwijl ik er wel voor had betaald. Vervolgens meteen geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen. Maar het eten was lekker en zeker aan te raden. En ook de bezorging was heel snel.

Reactie van Wok4All:Vervelend dat uw bestelling niet helemaal compleet was, u ontvangt vandaag een bericht met een tegemoetkoming hiervoor.

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Wok4All:Dank!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging precies op tijd. Prima !!

Reactie van Wok4All:Fijn dat het u gesmaakt heeft!