Facebook

Beoordelingen van Wok4All Rotterdam

Recente recensies van Wok4All Rotterdam

4 sterren na 85 reviews

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg handig wanneer ik laat thuis kom en nog moet eten. Ik bestel altijd de supersize; meestal meer dan genoeg. Als ik het niet op krijg, bewaar ik het voor de volgende dag.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levertijd bestelling +/- 1uur 45min. Wok (3): smaakte redelijk goed maar was inmiddels lauw. Loempia's: koud Kipsate: koud Garnalen loempia's: koud

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Nette zaak met goed eten! Ik bestel er regelmatig wanneer ik laat thuis kom van werk. Het eten is altijd netjes op tijd klaar wanneer ik het op kom halen.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk heet en snel bezorgd, supersize voor één euro extra, is een niet af te slaan deal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd bij wok for all, maar de laatste twee keer was het echt niet lekker. We hebben 1 uur moeten wachten voor de bezorging om vervolgens ons eten weg te gooien. We bestellen hier niet meer.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de 2 x zure komkommer niet bij de bezorging was meegegeven.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaliteit is het altijd super lekker. Laatste bestelling zijn ze de drinken vergeten en de wol was te droog!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het jammer als ik aan geef dat ik de vorige keer betaald heb voor extra kip en niet erbij kreeg dat gewoon nog een keer gebeurt en ook extra noten wel voor betalen maar geen extra noten erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling gedaan. En vervolgens een half uur gewacht op mijn bestelling! Totaal niet klantvriendelijk of klantgericht. Het eten was wel lekker!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste wok van 010!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas te weinig vis en veel te veel noodels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vandaag wok besteld om te laten bezorgen eerst probeerde ik dat telefonische en kreeg heel kort en nogal onbeleefd dame aan de telefoon die totaal geen begrip toonde en me afsnauwde toen ik vroeg of ik telefonische mocht bestellen werdt heel vervelend door verwezen naar de site .. en maak dit nu al vaker mee

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok was heerlijk ik had het met extra kip besteld maar helaas zaten er maar 4 stukjes kip erin. Wel jammer

Reactie van Wok4All:Vervelend om te horen dat uw extra kip is vergeten. Ik zal contact met u opnemen om dit goed te maken. We gaan er beter op letten de volgende keer!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er waren 2 producten niet meegeleverd met de bestelling, 2 blikjes drinken, 1 bestelling was niet compleet, de noodles waren vergeten dus zij had alleen een bakje groenten. en we hebben 2 haren gevonden in het eten. we hebben herhaaldelijk geprobeert te bellen maar de telefoon word niet beantwoord door jullie...kortom het vliel erg tegen!!

Reactie van Wok4All:Excuus dat de bestelling niet compleet was. We zullen de betreffende bediening hierop aanspreken. Ik zal u een kortingscode sturen ter compensatie.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gemaakt, op tijd klaar, perfecte service. Ga zo door!!!

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig smaak en maar 3 garnalen in een xl box

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van het eten!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten...

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb dunne noodles besteld en krijg hier de dikkere noodles en er zat weinig smaak aan

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Min: De smaak en geur was overwelmt door de andere geuren van de zaak. Er zaten geen stokjes of vork en servetjes bij. Dranken die niet op voorraad zijn, zijn toch te bestellen. Plus: eten was wel warm bezorgd

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Toen ik het op kwam halen waren jullie gesloten Voortaan op jullie website vermelden.

Reactie van Wok4All:Excuus dit is helaas niet goed gecommuniceeerd

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima wok rijkelijk gevuld binne 30min thuisbezorgd

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer wok was echt niet lekker en was betje verbrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden over de goede service en het eten was gewoon top! Bestellen via de app verliep zeer goed!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker en klantvriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had om half 6 besteld met de mededeling dat ik het om kwart voor 7 wilde hebben en het was echt mooi op die tijd het was weer heerlijk zo als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Super!!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Zeker de moeite waard om te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit is altijd goed jammer dat bestelling niet klaar was door een storing toen ik kwam halen dus maar opnieuw besteld en poosje wachten. Jammer dat als ik extra garnalen bestel ik er thuis niet 1 heb kunnen vinden. Kost maar een euro extra maar toch.....

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

blijft heerlijk zat ook lekker veel vis in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

2 wok waarvan de sauze en groentes waren omgewisseld super jammer ! Voorderest wel oke.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb ervan gesmuld. Top.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1 uur en een kwartier, kan korter

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat bij aankomst alle bakjes helemaal lekten en gescheurd waren! En dan twee euro en paar centjes teruggeven als compensatie?? Nee, laatste keer bezorging hier! Kom liever zelf langs weer! Het eten overigens normaal goed bij zelf halen

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

eten altijd heerlijk enige nadeel is als je online besteld dat je minimaal voor 20 euro moet bestellen als je het gaat afhalen

Reactie van Wok4All:Beste Cor, Dit was een foutje in ons systeem. Er geld geen minimum bedrag bij afhaal. Staat nu weer correct. Excuus voor het ongemak.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, mooi verpakt, goed warm en snelle, vriendelijke bezorger.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere eten, maar een aantal dingen gingen wel mis bij onze bestelling namelijk de sauzen waren geswitched bij een maaltijd en 2x verkeerde formaat (medium ipv large) en in de bestellingen waar babymais voor was gekozen zat het er niet in.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte beetje droog de noodles Heb geen babymais gekregen terwijl ik dat wel besteld had.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben we 2 uur moeten wachten voordat onze bestelling.werd geleverd. Aan de telefoon werd constant gezegd dat de bezorger onderweg was, uiteindelijk na 2u aanwezig.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

k heb geen brocolli in mn wok gekregen en heel weinig tauge en mais. Dow niet gierig

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te pittig

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorger was niet erg vriendelijk en vind het bloed irritant als ze aanbellen en daarna gelijk op de deur gaan bonken dus ik bonkte even terug op de deur voordat ik open deed

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en binnen een kleine 30 minuten warm voor de deur!!

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, altijd warm en heel vriendelijk personeel. Vooral Naoual die altijd alles regelt wat je wilt.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had bij de bestelling vermeld dat ikde vorige x helemaal geen vis in me maaltijd had en nu had ik echt vis toppie het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog goed warm. Het heeft lekker gesmaakt! Bezorging was redelijk op tijd.

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima geen klachten van 1 grote bak eet ik 3x top

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest 1uur wachten

Reactie van Wok4All:Excuus, maar op zondagavond kan de bezorging wat langer duren dan normaal. 1uur is dan geen uitzondering, zeker als het bezorgadres wat verder is. Hou daar aub rekening mee bij het bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb een uur op gewacht en bij mijn vorige besteling waren ze mijn zurekomkomers vergeten en zouden ze korting geven niks van gezien...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed Bestelling via de app was niet doorgekomen helaas Dit goed gemaakt door de hele aardige dame achter de kassa

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was nog heel warm. En het was zoals altijd heel erg smakelijk!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd. Maar jammer dat de online bestellingen niet doorkomen en dat ik daar alsnog moet wachten

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Helaas was bij het ophaalmoment mijn online bestelling niet doorgekomen waardoor alles ter plekke nog gemaakt moest worden. Dat is jammer als je haast hebt. Eten was heerlijk aanrader

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere wok snel bezorgd echt een aanrader

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok was goed alleen er was iets te veel van de zoet/zure woksaus gebruikt. Waardoor dat overheerste in het gerecht. Loumoias waren nog lekker krokant bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik laat bezorgen normaal haal ik het zelf op de kwaliteit is zoals gewoonlijk heel goed alleen een uur en een kwartier is wel een lange bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel het retauranr hier om de hoek zit.. was t voorgerecht niet warm toen t werd bezorgd. Verder t hoofdgerecnt (wok) wel lekker maar voor t geld heb ik graag warm eten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

lkkkkrrrrrr

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 wok bakken besteld. Erg weinig groente en kip. Als extra had ik garnalen, maar had er maar 3 in ieder bakje. Het was eerder een bak vol rijst met een sausje erbij. Erg jammer, want had er na zo een lange tijd erg veel trek in. De bezorger was top! Erg vriendelijk. Wij hadden een frisdrank besteld maar deze niet gekregen. De bezorger is teruggegaan en deze weer bezorgd. Met een extra blikje erbij. Erg attent van hem! Hij excuseerde zich nogmaals. Dus een top bezorger! Nu nog de kwaliteit omhoog van het eten en leveren zoals besteld is, dan is het weer goed.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en supersnel bezorgd!! Ook Aangegeven dat ik 2 sauzen door elkaar heen wilde en ook prima weer in orde gebracht! Aanrader voor iedereen! ;)

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goede kwaliteit en goed warm geleverd vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en het was dit keer niet koud ?

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had twee boxen besteld maar er was 1 van die koud

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Duurde te lang, bestelling was niet aangekomen soort van. Maar eten was ok.

Reactie van Wok4All:Excuses voor de wat latere levering, helaas kan dat soms wat uitlopen in de spitstijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en warm gebracht . Berzorger was heel beleefd

Reactie van Wok4All:Dank u voor de goede beoordeling!

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker en gezond eten (bruine rijst) en snel klaar. Wij komen vaker!

Reactie van Wok4All:Fijn dat het u gesmaakt heeft!

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en supersnel bezorgd

Reactie van Wok4All:Fijn dat u ervan genoten heeft :)

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkerste wok in rotterdam. als wij zin hebben in wok wordt het altijd wok4all. 1 minpuntje. ik heb vaker wensen doorgegeven of extra vlees erbij besteld en dan wordt er niet altijd wat mee gedaan helaas.

Reactie van Wok4All:Daar doen we het voor ghizlane. Wij zullen voortaan beter opletten bij de extra's. Belt u volgende keer zeker naar de zaak als dat ooit voor komt.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden! Warm gegeten en was lekker!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed en warm

Reactie van Wok4All:Top dat het u goed heeft gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals altijd! Jammer dag het verkeerde drankje erbij is afgegeven!

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag een online bestelling geplaatst, extra garnalen besteld. Tot mijn ongenoegen zat deze er echter niet bij, terwijl ik er wel voor had betaald. Vervolgens meteen geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen. Maar het eten was lekker en zeker aan te raden. En ook de bezorging was heel snel.

Reactie van Wok4All:Vervelend dat uw bestelling niet helemaal compleet was, u ontvangt vandaag een bericht met een tegemoetkoming hiervoor.

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Wok4All:Dank!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging precies op tijd. Prima !!

Reactie van Wok4All:Fijn dat het u gesmaakt heeft!