Beoordelingen van Wok4All Rotterdam

Recente recensies

4.0
Monique
3 december 2021

Altijd goed gevulde wok maaltijden! Top! Hele aardige medewerksters die je vriendelijk te woord staan! Ga zo door!

X
29 november 2021
Onno
28 november 2021

De garnalen waren iets te ver afgekoeld, na thuiskomst.

Chaima
28 november 2021

Het was lekker…

Jeannette Oerlemans
26 november 2021

Ik vond het te zout

I kocak
21 november 2021
Po
18 november 2021
Oussama
17 november 2021
Wina
7 november 2021

Heerlijk eten maar de bezorging duurt heel lang! Ik woon op geen 5 min rijden en de bestelling kwam na een UUR aan! Jammer! Ook was het eten niet zo warm meer.

Chaima
31 oktober 2021

Klant vriendelijk, super lekker, was voor de tijd al klaar, naar wens 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sennur
31 oktober 2021

Dikke noodles gekregen ipv dunne. Er zat te veel zout in het eten 😒 kwaliteit gaat elke keer achteruit wel jammer😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Umit Turk
31 oktober 2021

Heb 4 maaltijden besteld ik vond heel erg raar dat er van ieder groente 2stukjes in het gerecht zat waatom zo weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siham
22 oktober 2021

Bijna 2 uur gewacht, de groentes die ik had gekozen (oa broccoli) zat er niet bij, smaak was erg flauw. De kroepoek die ik heb besteld was volgens mij al een paar dagen geopend, heel zacht en niet knapperig zoals het hoort. Erg jammer, vroeger was het eten daar altijd lekker, nu niet meer. Geldverspilling.

Nadia
17 oktober 2021

Bij de wok zat veel saus, mini loempia’s waren klef en niet knapperig. Garnalen loempia’s waren ook klef. Van beide was het deeg niet gaar. Zonden van me €16.25 alles ging zo de prullenbak in.

Rahul
7 oktober 2021

Ik heb nu voor de 4e keer besteld en elke keer smaakt het eten helaas steeds minder lekker. De 1e keer was het eten super! Nu viel het gewoon tegen. Wok besteld met extra peper en extra saus. Ik heb hier ook extra voor betaald. Echter was mijn wok kurkdroog. Kipsate met de sate ernaast besteld. Helaas hadden ze de satesaus op het vlees gedaan. Na een telefoontje kwamen ze alsnog een nieuwe portie kipsate brengen en hadden ze dit mooi opgelost. Wat mij het meeste stoorde was de bezorgtijd. In totaal 70 minuten gewacht voor 2 woks en een kipsate....

Hamid el Mouchriq
29 september 2021

Wij bestellen er regelmatig. Echte aanrader, alles heerlijk vers en stipt op tijd!

Onno
28 september 2021

1x wok was met garnalen besteld maar was zonder garnalen en met kipfilet ipv garnalen.

Essie
28 september 2021

Heerlijk gegeten weer. Mijn moeder was weer blij

Loubna
25 september 2021

Altijd lekker 😋

Y.van Haagen
22 september 2021

Altijd heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjaak
21 september 2021

Ik had noodles met kip en groenten maar de kip was niet goed doorbakken. Meer aan de rauwe kant dus niet lekker. De vorige keer had ik dit niet dus viel me erg tegen en heb het niet opgegeten dit keer.

Onno
14 september 2021

De garnalen waren heerlijk, de wok heeft me wel eens beter gesmaakt

Ruba
13 september 2021

Altijd lekker, vriendelijke mensen! 5 sterren waard

Olkan
11 september 2021

Overheerlijke wok!

anoniem
7 september 2021

er zat weinig saus bij en veel groente die ik had besteld zaten er niet in ook de extra toppings waren ze vergeten. ik bestel vaker hier meestal komt het goed aan, behalve deze keer dan zonde van mijn geld

Samira
3 september 2021

Heerlijk, en snel klaar. Favoriete wok !!!

Süleyman
28 augustus 2021

Lekker eten

Bril
28 juli 2021

Niet voor herhaling vatbaar. Ik bestelde een bruine rijst met garnalen en extra garnalen maar er zaten maar 6 garnalen in. Voor tien euro 50 vind ik dit erg duur. Dus voor mij niet meer

Moes
23 juli 2021

Top

So
8 juli 2021

Saus was te zoutig. Bestelde Casweh noten waren niet toegevoegd. Bestelde, door gebakken, maar zag geen verschil hierin. Jammer.

M. Schouten
3 juli 2021

Weer heerlijk gegeten/gesmuld en de sate is echt heeeeerlijk! Vriendelijke bezorger ook...

Fares Naipal
3 juli 2021

Jullie eten is en blijft lekker. Keep up the good work!

Sharon
29 juni 2021

Lekker eten en snelle bezorging!

Najat
28 juni 2021

Echt heerlijk! Altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
27 juni 2021

Pure kwaliteit !

i
24 juni 2021
Aylin
23 juni 2021

Smaak is goed alleen had ik extra garnalen en kip besteld en er zat geen kip in.

Sterkman
23 juni 2021

Prima kwaliteit en goed heet!!!

Demian
21 juni 2021

Kwaiteit/smaak was goed, alleen had ik om extra rundvlees gevraagd en dat zat er niet in. Volgende keer graag beter op het bonnetje letten.

Oktay
20 juni 2021
Saida
2 juni 2021

Top Top Top!!!!

Abdel
30 mei 2021

Eten was topkwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Hoog
24 mei 2021

Lekker!

Fadoua
7 mei 2021

Net zoals altijd weer heerlijke wokmaaltijden, grote porties en ze zijn niet zuinig op de groentes en vlees! Gebeld om 20:30 met de vraag of het nog voor de iftar bezorgd kon worden en ja hoor! Halfuur later was het eten er. Dat noem je pas service!

Yakup
5 mei 2021
Umit
4 mei 2021

Heerlijk eten, optijd klaar! En zeer klantvriendelijk.

Esma
19 april 2021

Lekkerste wok van Rotterdam!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
16 april 2021

De bestelling was niet zoals we van jullie gewend zijn.

Ulku
12 april 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten !!

Floor
10 april 2021

Ik had met tofu besteld, echter zat er helemaal geen tofu in en kwam ik 1 garnaal tegen. Beetje jammer. Verder heerlijk!

Ay
8 april 2021

Vast adres voor wok for sureeee!

Jamal
4 april 2021

Keurig en best wel snel geleverd Ook fijn om een mail te ontvangen met de mededeling dat de bezorger onderweg is... Nog belangrijker is dat eten lekker heeft gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
26 maart 2021

Eten was perfect en snel bezorgd

Danny
24 maart 2021
An
21 maart 2021

Kipsate was slecht: kip te hard en saus smaakloos Wok was ok

amal
16 maart 2021

kreeg wok zonder mijn uiernoodles. Kreeg dus alleen groente en vis. Heb het helaas weggegooid

Tahani
8 maart 2021
Sentello
27 februari 2021

Ons eten kwam kwartier eerder en smaakte wederom grandioos! Heel fijn dat je ervoor kan kiezen om je gerecht extra doorbakken te nemen!

MP
25 februari 2021

Heerlijk gegeten en snel klaar!

Fabienne
20 februari 2021

Altijd goed eten!

Kyrill
17 februari 2021

Grote porties. Erg lekker eten, vriendelijk en leuk personeel.

Cigdem
14 februari 2021
Houss
1 februari 2021

Eten was goed alleen ik heb betaald voor kip en garnalen zoals op de bon stond eenmaal thuisgekomen bleek er alleen garnalen in te zitten en geen kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Burak
31 januari 2021

Lekker, vooral als je je eigen smaak heb ontdekt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raziye
30 januari 2021

Heerlijk pattaya wok en goeie service!

Sulo
30 januari 2021
Olkan
30 januari 2021

Geweldige service en lekker eten!

Nieuwkasteele
22 januari 2021

Soep heel zout. De rest was ook te zout. Concept prima. Bediening maximaal goed. Prijs goed

Jorda
21 januari 2021

SUPER snell ...super blij van ! Altijd binnen 30 minuten bij jullie !

Il
11 januari 2021
Anoniem
7 januari 2021
Sen
6 januari 2021

Was weer heerlijk!

Nouh
26 december 2020

Mijn wok had teveel water van de vlees waardoor mijn wok niet bepaald lekker was

Anoniem
21 december 2020

Was een beetje droog proefte in eerste instantie ook geen saus totdat ik alles op een bord had gedaan en erachter kwam dat alles onderin zat. Voortaan dus gewoon vanuit een bord eten en extra saus vragen.

Nor
12 december 2020
Anoniem
12 december 2020

Het was heel erg lekker. Heerlijk van genoten. Van alle woks in Rotterdam, blijven jullie echt de allerbeste!

Maryam
5 december 2020

We hadden voor 4 man besteld en alles was erg lekker, we zullen hier vaker bestellen.

Zineb
29 november 2020

Voor de 2de keer op rij de garnalen vergeten. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jk
25 november 2020
Amina
24 november 2020
Fam de Jong
23 november 2020

Was 20 min te vroeg. We hadden gevraagd op een bepaald tijdstip zodat iedereen van het gezin thuis was.

Tayfun
15 november 2020

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mcr
15 november 2020

Smakeloos. Jullie moeten je schamen dat je dit klanten verkoopt. Nooit meer.

Yakup Akbulut
4 november 2020

1 ingredient niet ontvangen zoals gewenst. (Geen brocolli) ☹

Onno
3 november 2020

De pindasaus was heerlijk En de wok uiteraard ook.

Yakup Akbulut
3 november 2020

Snel en lekker... Gewoon sweety

Hannan
22 oktober 2020

Was super lekker en kreeg er drinken en ijs gratis bij, heel verassend!!

Onno
13 oktober 2020

Zelfs de pittige kroepoek was heerlijk. Wok ook altijd lekker.

majid
19 augustus 2020

Geen volledige bestelling gekregen maar daar kwamen we pas thuis achter. Heb er wel voor betaald. Eten was wel lekker en warm.

Nimo
7 juli 2020

Zeer tevreden over de service! Het eten wordt zeer snel bezorgd en heerlijk warm. Absoluut eem aanrader

Bekir
27 juni 2020

Super snel

On
23 juni 2020

Bestelling had wat eerder klaar gemogen, maar het was weer heerlijk. Uitleg over de korting was fijn geweest

Ibo
16 juni 2020

Vaste klant bij Wok4all Het eten was heerlijk en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Onno
12 juni 2020

Gisteren als vanouds lekker

MiOn
6 juni 2020

1x jammer dat ik nog 10 minuten moest wachten omdat mijn bestelling "vast" zat in het systeem. 1x jammer toen de bruine rijst op was. Overige keren uitstekend en eten blijft lang warm/heet. Pataya saus is lekker maar mij iets te pittig.

Aboo Moosa
28 mei 2020

Lekkerrrr

Jermaias
12 april 2020

👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Malsen
9 april 2020

Ben zeer tevreden! Het eten was heerlijk en vers gemaakt! En de bezorging was keurig op tijd, Dus ga ik zeker vaker een bestelling doen! Met vriendelijke groet.

Jermaias
9 april 2020

👍👍

Ghizlane
9 april 2020

2 woks besteld en loempias erbij In de auto aangekomen zien we dat er geen loempias bij zitten. Mijn man is terug gegaan om dit aan te geven en er kwam geen sorry af van de medewerkers. Mijn man geeft aan dat onze bestelling niet compleet is en de medewerker zegt wat mis je dan?! Zonder enige excuses. Wij bestellen altijd bij wok4all maar de service was dit keer echt niks!

Jermaias
8 april 2020

👍👍

Jermaias
5 april 2020

👍👍

Laura
27 februari 2020

Eén keer in de week/twee weken halen m'n vriend en ik hier al geruime tijd ons Thais eten, waar we altijd zéér tevreden over zijn geweest - anders zouden we uiteraard niet terugkomen. De laatste twee keren vonden we echter beiden het rundvlees veel te taai en hebben we het idee dat ze op ander rundvlees zijn overgestapt óf het vlees simpelweg veel te doorbakken wordt. Bovendien had m'n vriend gisteren vis i.p.v. de bestelde kip... we gaan het nog één keer proberen en hopen dan de oude vertrouwde kwaliteit te proeven!

Ali
16 februari 2020

Weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ach
16 februari 2020

Heerlijk gegeten, redelijk snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gürkan
14 februari 2020

İk heb betaald voor een grote wok , heb een kleine gekregen..dit is nog een keer gebeurt.

onbekend
29 januari 2020

superrrr!!!

Verhagen
24 januari 2020

Heel lang op mijn bestelling moeten wachten. Besteld met het verzoek zal te bezorgen. Heb ruim anderhalf uur moeten wachten. Het eten is erg lekker maar zo lang wachten vind ik niet kunnen

Han
4 januari 2020

Ik ben vaker op de zaak geweest, waar ik heerlijk heb gegeten. Nu voor het eerst laten bezorgen, het was niet te doen. Beide onze bord laten staan omdat het nirt lekker was. We hadden dezelfde saus. Van de een was super pittig en van de ander niet. Groenten zagen we haast niet. Normaal geniet ik van mijn maaltijd van Wokk4All maar gister was het helaas niet lekker.

Asli
2 januari 2020

Hele lekkere wok Bezorging duurde lang

Teimi
30 december 2020

Om 17:25 een bestelling geplaatst om af te halen om 17:50. Dus ik rijden daar naartoe, was ook zelf ong 5 min later, maar prima. Kom ik daar aan zegt mevrouw Op welke naam had je besteld , ik mijn naam zeggen. Vervolgens zegt ze hoe heb je betaald blabla, dus ik wist al dat er iets mis zou zijn. Ik uitgelegd ik heb via jullie website besteld , en zij ging vervolgens kijken op haar mobiel waar die bestellingen binnen komen en ze zag mijn naam . Vervolgens zegt ze Oo sorry ik ga hem nu maken voor je... dus ze was hem vergeten. Prima kan gebeuren , moeilijkste niet. Dus ik wachten wachten , allemaal nog mensen die tegelijk met mij binnenkwamen hun bestelling zelfs eerder kregen. Ik zou zeggen , je maakt een fout , dan herstel je hem zo snel mogelijk en niet mij nog 35 minuten laten wachten daar. Vervolgens is mijn bestelling klaar , ik al die tijd mijn mond gehouden. Zegt mevrouw nog leuk je mag gratis drinken pakken hoor. Denk je echt dat ik jullie drinken nog ga pakken ... heb geen wo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Was
29 december 2019

Was lekker zoals gewoonlijk. Saus precies goed en lekker warm thuis gekregen. Uurtje duurde het, wat absoluut niet lang is in het weekend. Ga zo door!

Anoniem
23 december 2019

Het eten is prima, maar de medewerkers zijn niet bepaald klantvriendelijk.

Sarah
16 december 2019

Heel snel geleverd..binnen 15min..wel woon ik maar 10 min van ze vandaan..maar het eten was echt lekker warm..dat wilde ik graag. Dus zeer tevreden.wel had ik om dunne noedels gevraagd en kreeg ik dikke noedels. Maar verder was het lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel
2 december 2019
Yasin
23 november 2019

De bestelling kwam na 2 uur aan elke keer wanneer ik hun belde ging de bezorger nu de deur uit en dat is 3x gebeurt Was al uitgehongerd

moenier
10 november 2019

Top! Super!

Ali dunaz
21 oktober 2019

Snel bezorgd, zeer goed gesmaakt👌🏼

Anoniem
8 augustus 2019
Iskandar
4 augustus 2019

Erg handig wanneer ik laat thuis kom en nog moet eten. Ik bestel altijd de supersize; meestal meer dan genoeg. Als ik het niet op krijg, bewaar ik het voor de volgende dag.

Pektok
14 juli 2019

Levertijd bestelling +/- 1uur 45min. Wok (3): smaakte redelijk goed maar was inmiddels lauw. Loempia's: koud Kipsate: koud Garnalen loempia's: koud

Iskandar
5 juli 2019

Nette zaak met goed eten! Ik bestel er regelmatig wanneer ik laat thuis kom van werk. Het eten is altijd netjes op tijd klaar wanneer ik het op kom halen.

Imi
28 juni 2019

Was heerlijk heet en snel bezorgd, supersize voor één euro extra, is een niet af te slaan deal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
25 juni 2019

Wij bestellen altijd bij wok for all, maar de laatste twee keer was het echt niet lekker. We hebben 1 uur moeten wachten voor de bezorging om vervolgens ons eten weg te gooien. We bestellen hier niet meer.

Julia
2 juni 2019

Jammer dat de 2 x zure komkommer niet bij de bezorging was meegegeven.

Siham
30 mei 2019

Normaliteit is het altijd super lekker. Laatste bestelling zijn ze de drinken vergeten en de wol was te droog!

Rick
27 mei 2019

Ik vind het jammer als ik aan geef dat ik de vorige keer betaald heb voor extra kip en niet erbij kreeg dat gewoon nog een keer gebeurt en ook extra noten wel voor betalen maar geen extra noten erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laat
27 april 2019

Online bestelling gedaan. En vervolgens een half uur gewacht op mijn bestelling! Totaal niet klantvriendelijk of klantgericht. Het eten was wel lekker!

Mariska
26 april 2019

Beste wok van 010!

corrie
23 april 2019

helaas te weinig vis en veel te veel noodels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amanda van der kamp
30 maart 2019

Ik heb vandaag wok besteld om te laten bezorgen eerst probeerde ik dat telefonische en kreeg heel kort en nogal onbeleefd dame aan de telefoon die totaal geen begrip toonde en me afsnauwde toen ik vroeg of ik telefonische mocht bestellen werdt heel vervelend door verwezen naar de site .. en maak dit nu al vaker mee

Farida
27 maart 2019

Wok was heerlijk ik had het met extra kip besteld maar helaas zaten er maar 4 stukjes kip erin. Wel jammer

Reactie van Wok4All

Vervelend om te horen dat uw extra kip is vergeten. Ik zal contact met u opnemen om dit goed te maken. We gaan er beter op letten de volgende keer!

apotheek
26 maart 2019

er waren 2 producten niet meegeleverd met de bestelling, 2 blikjes drinken, 1 bestelling was niet compleet, de noodles waren vergeten dus zij had alleen een bakje groenten. en we hebben 2 haren gevonden in het eten. we hebben herhaaldelijk geprobeert te bellen maar de telefoon word niet beantwoord door jullie...kortom het vliel erg tegen!!

Reactie van Wok4All

Excuus dat de bestelling niet compleet was. We zullen de betreffende bediening hierop aanspreken. Ik zal u een kortingscode sturen ter compensatie.

Ziani
17 februari 2019

Lekker gemaakt, op tijd klaar, perfecte service. Ga zo door!!!

A.
1 februari 2019

Weinig smaak en maar 3 garnalen in een xl box

Razia
21 januari 2019

We hebben genoten van het eten!

Gozek
21 januari 2019

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten...

Nadia
4 januari 2019

Ik heb dunne noodles besteld en krijg hier de dikkere noodles en er zat weinig smaak aan

Sury
26 december 2018
Umar
24 december 2018
Anoniem
23 december 2018

Min: De smaak en geur was overwelmt door de andere geuren van de zaak. Er zaten geen stokjes of vork en servetjes bij. Dranken die niet op voorraad zijn, zijn toch te bestellen. Plus: eten was wel warm bezorgd

Nadi
19 december 2018

Toen ik het op kwam halen waren jullie gesloten Voortaan op jullie website vermelden.

Reactie van Wok4All

Excuus dit is helaas niet goed gecommuniceeerd

Coco
12 december 2018
Anoniem
10 december 2018

Prima wok rijkelijk gevuld binne 30min thuisbezorgd

SR
3 december 2018
Noush Suleiman
19 november 2018

Dit keer wok was echt niet lekker en was betje verbrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachida
8 november 2018

Zeer tevreden over de goede service en het eten was gewoon top! Bestellen via de app verliep zeer goed!

AA
5 november 2018

Lekker en klantvriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

corrie
22 oktober 2018

ik had om half 6 besteld met de mededeling dat ik het om kwart voor 7 wilde hebben en het was echt mooi op die tijd het was weer heerlijk zo als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
12 oktober 2018
Gozek
27 augustus 2018

Super!!

Gozek
26 augustus 2018

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Zeker de moeite waard om te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
24 augustus 2018

kwaliteit is altijd goed jammer dat bestelling niet klaar was door een storing toen ik kwam halen dus maar opnieuw besteld en poosje wachten. Jammer dat als ik extra garnalen bestel ik er thuis niet 1 heb kunnen vinden. Kost maar een euro extra maar toch.....

corrie
7 augustus 2018

blijft heerlijk zat ook lekker veel vis in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 augustus 2018

2 wok waarvan de sauze en groentes waren omgewisseld super jammer ! Voorderest wel oke.

Asana
30 juli 2018
m.de jonge
24 juli 2018

Heb ervan gesmuld. Top.

Paul
21 juli 2018

Duurde 1 uur en een kwartier, kan korter

Monteiro
21 juli 2018

Jammer dat bij aankomst alle bakjes helemaal lekten en gescheurd waren! En dan twee euro en paar centjes teruggeven als compensatie?? Nee, laatste keer bezorging hier! Kom liever zelf langs weer! Het eten overigens normaal goed bij zelf halen

cor
10 juli 2018

eten altijd heerlijk enige nadeel is als je online besteld dat je minimaal voor 20 euro moet bestellen als je het gaat afhalen

Reactie van Wok4All

Beste Cor, Dit was een foutje in ons systeem. Er geld geen minimum bedrag bij afhaal. Staat nu weer correct. Excuus voor het ongemak.

Eduard
24 juni 2018

Heel erg lekker, mooi verpakt, goed warm en snelle, vriendelijke bezorger.

R OZ
22 juni 2018

Lekkere eten, maar een aantal dingen gingen wel mis bij onze bestelling namelijk de sauzen waren geswitched bij een maaltijd en 2x verkeerde formaat (medium ipv large) en in de bestellingen waar babymais voor was gekozen zat het er niet in.

Was
22 juni 2018

Smaakte beetje droog de noodles Heb geen babymais gekregen terwijl ik dat wel besteld had.

Oz
20 juni 2018

Helaas hebben we 2 uur moeten wachten voordat onze bestelling.werd geleverd. Aan de telefoon werd constant gezegd dat de bezorger onderweg was, uiteindelijk na 2u aanwezig.

Hend
20 juni 2018

k heb geen brocolli in mn wok gekregen en heel weinig tauge en mais. Dow niet gierig

Zeynep
12 mei 2018

te pittig

nolte
11 mei 2018

de bezorger was niet erg vriendelijk en vind het bloed irritant als ze aanbellen en daarna gelijk op de deur gaan bonken dus ik bonkte even terug op de deur voordat ik open deed

YounesT
8 mei 2018

Lekker gegeten en binnen een kleine 30 minuten warm voor de deur!!

Lorella
6 april 2018

Altijd op tijd, altijd warm en heel vriendelijk personeel. Vooral Naoual die altijd alles regelt wat je wilt.

Yas
1 april 2018

Lekker zoals altijd

corrie
19 maart 2018

had bij de bestelling vermeld dat ikde vorige x helemaal geen vis in me maaltijd had en nu had ik echt vis toppie het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Youss
7 maart 2018

Heerlijk eten

Anoniem
24 februari 2018

Het eten was nog goed warm. Het heeft lekker gesmaakt! Bezorging was redelijk op tijd.

rebecca
20 februari 2018

prima geen klachten van 1 grote bak eet ik 3x top

H.s
19 februari 2018

Moest 1uur wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok4All

Excuus, maar op zondagavond kan de bezorging wat langer duren dan normaal. 1uur is dan geen uitzondering, zeker als het bezorgadres wat verder is. Hou daar aub rekening mee bij het bestellen.

Sam
12 februari 2018

Heb een uur op gewacht en bij mijn vorige besteling waren ze mijn zurekomkomers vergeten en zouden ze korting geven niks van gezien...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jerry
27 januari 2018

Smaakte goed Bestelling via de app was niet doorgekomen helaas Dit goed gemaakt door de hele aardige dame achter de kassa

Siham Hayat
26 januari 2018

Snelle bezorging, eten was nog heel warm. En het was zoals altijd heel erg smakelijk!

Zeynel
8 januari 2018

Was weer heerlijk zoals altijd. Maar jammer dat de online bestellingen niet doorkomen en dat ik daar alsnog moet wachten

thaler
16 december 2017

Helaas was bij het ophaalmoment mijn online bestelling niet doorgekomen waardoor alles ter plekke nog gemaakt moest worden. Dat is jammer als je haast hebt. Eten was heerlijk aanrader

Rotterdam Zuid
3 december 2017

Lekkere wok snel bezorgd echt een aanrader

Hanane
26 november 2017

Wok was goed alleen er was iets te veel van de zoet/zure woksaus gebruikt. Waardoor dat overheerste in het gerecht. Loumoias waren nog lekker krokant bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dev
22 november 2017

Lekker!!

Max
20 november 2017

De eerste keer dat ik laat bezorgen normaal haal ik het zelf op de kwaliteit is zoals gewoonlijk heel goed alleen een uur en een kwartier is wel een lange bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Burgers
19 november 2017

Hoewel het retauranr hier om de hoek zit.. was t voorgerecht niet warm toen t werd bezorgd. Verder t hoofdgerecnt (wok) wel lekker maar voor t geld heb ik graag warm eten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cemi
4 november 2017
hm
2 november 2017

lkkkkrrrrrr

Ouahiba
1 november 2017

2 wok bakken besteld. Erg weinig groente en kip. Als extra had ik garnalen, maar had er maar 3 in ieder bakje. Het was eerder een bak vol rijst met een sausje erbij. Erg jammer, want had er na zo een lange tijd erg veel trek in. De bezorger was top! Erg vriendelijk. Wij hadden een frisdrank besteld maar deze niet gekregen. De bezorger is teruggegaan en deze weer bezorgd. Met een extra blikje erbij. Erg attent van hem! Hij excuseerde zich nogmaals. Dus een top bezorger! Nu nog de kwaliteit omhoog van het eten en leveren zoals besteld is, dan is het weer goed.

Ilhem
28 oktober 2017

Heerlijk zoals altijd en supersnel bezorgd!! Ook Aangegeven dat ik 2 sauzen door elkaar heen wilde en ook prima weer in orde gebracht! Aanrader voor iedereen! ;)

corrie
23 oktober 2017

altijd goede kwaliteit en goed warm geleverd vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kimberley
16 oktober 2017

Het eten was goed en het was dit keer niet koud ?

kimberley
14 oktober 2017

Ik had twee boxen besteld maar er was 1 van die koud

Papito
9 oktober 2017

Duurde te lang, bestelling was niet aangekomen soort van. Maar eten was ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok4All

Excuses voor de wat latere levering, helaas kan dat soms wat uitlopen in de spitstijden.

Tessa
4 oktober 2017

Lekker snel en warm gebracht . Berzorger was heel beleefd

Reactie van Wok4All

Dank u voor de goede beoordeling!

Cynthia
6 september 2017

Lekker en gezond eten (bruine rijst) en snel klaar. Wij komen vaker!

Reactie van Wok4All

Fijn dat het u gesmaakt heeft!

iris
27 augustus 2017

erg lekker en supersnel bezorgd

Reactie van Wok4All

Fijn dat u ervan genoten heeft :)

ghizlane
2 augustus 2017

lekkerste wok in rotterdam. als wij zin hebben in wok wordt het altijd wok4all. 1 minpuntje. ik heb vaker wensen doorgegeven of extra vlees erbij besteld en dan wordt er niet altijd wat mee gedaan helaas.

Reactie van Wok4All

Daar doen we het voor ghizlane. Wij zullen voortaan beter opletten bij de extra's. Belt u volgende keer zeker naar de zaak als dat ooit voor komt.

Hicran
28 juli 2017

Tevreden! Warm gegeten en was lekker!

Willem Rouwen
24 juli 2017

eten was goed en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wok4All

Top dat het u goed heeft gesmaakt!

Beij
22 juli 2017

Het eten was lekker zoals altijd! Jammer dag het verkeerde drankje erbij is afgegeven!

Varsha
8 juli 2017

Vandaag een online bestelling geplaatst, extra garnalen besteld. Tot mijn ongenoegen zat deze er echter niet bij, terwijl ik er wel voor had betaald. Vervolgens meteen geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen. Maar het eten was lekker en zeker aan te raden. En ook de bezorging was heel snel.

Reactie van Wok4All

Vervelend dat uw bestelling niet helemaal compleet was, u ontvangt vandaag een bericht met een tegemoetkoming hiervoor.

Tony
22 juni 2017
Reactie van Wok4All

Dank!

Nanda
22 mei 2017

Heerlijk eten. Bezorging precies op tijd. Prima !!

Reactie van Wok4All

Fijn dat het u gesmaakt heeft!